torsdag 20. januar 2011

Vennesteder og chat

Dette er den delen jeg har mest kjennskap til. Facebook har jeg brukt siden 2007, og jeg bruker tjenesten minst en gang per dag. Dette for å oppdatere meg på hva som skjer med mine venner, og samtidig få informasjon og nyheter fra de ulike gruppene jeg er medlem av. Jeg har lagt inn begrensninger på min side, slik at det kun er mine venner som ser min profil, og bildene jeg legger ut. Noen av mine grupper er blant annet Skafferiet og Nøstebarn.

Mange bibliotek er på Facebook, og min plan er at Ringsaker bibliotek også snart skal være der. Dette for å markedsføre oss på en annen arena enn vi er i dag. Vi har en hjemmeside, men denne når ikke ut til så mange. Ringsaker Kommune er allerede på Facebook, sjekk den ut her.


Når det gjelder chat, har jeg en msn-konto. Denne brukte jeg mye før, men etter at Facebook kom på banen, er denne helt glemt. Chatten gjennom Facebook holder lenge for meg. Ikke så mye jeg bruker den heller, men enkelt å ha alt på en side, når man først er logget inn.

På jobb er jeg med i Biblioteksvar, og har vært med siden 2007. Her chatter jeg 1 1/2 time per uke, og det kan være mange rare spørsmål som kan komme inn i løpet av en vakt. Jeg er med for å bli kjent med nye nettsteder, som jeg kan bruke både i jobb og privat.

1 kommentar:

  1. MSN er nok ikke like viktig i dag, som du sier har FB tatt over store deler av chatmarkedet.

    Har du tenkt over hva du vil publisere på FB vs nettsiden deres?

    SvarSlett